Nízkokalorický tvarohový koláč: Chutná dobrota pod 300 kcal!

Nízkokalorický tvarohový koláč: Chutná dobrota pod 300 kcal!

Vítejte u dalšího skvělého receptu, který vám dokáže osladit den bez starostí o kalorie! Dnes si připravíme nízkokalorický tvarohový koláč, který je nejen chutný, ale navíc obsahuje méně než 300 kcal na porci. Připravte se na lahodnou dobroty plnou bílkovin a bez zbytečného příjmu kalorií!
Ingredience pro nízkokalorický tvarohový koláč

Ingredience pro nízkokalorický tvarohový koláč

Chcete si dopřát sladkou dobroty, ale nechcete přidávat zbytečné kalorie? Náš recept na nízkokalorický tvarohový koláč je ideální volbou! Tato lahodná chuťovka obsahuje méně než 300 kcal na porci, takže si můžete pochutnat bez výčitek. Zde je seznam ingrediencí, které budete potřebovat k přípravě tohoto lahodného dezertu:

  • Tvaroh: 250g
  • Ovesné vločky: 100g
  • Vejce: 2 kusy
  • Máslo: 50g
  • Stevia: 2 lžičky

Ingredience Množství
Tvaroh 250g
Ovesné vločky 100g
Vejce 2 kusy
Máslo 50g
Stevia 2 lžičky

Základní postup přípravy

Základní postup přípravy

Pro přípravu tohoto nízkokalorického tvarohového koláče budete potřebovat následující suroviny:

  • 250 g tvarohu
  • 2 vejce
  • 60 g stévie
  • 1 lžička vanilkového extraktu
  • 120 g ovesných vloček
  • 1 lžička prášku do pečiva

Postup:

  1. Nejprve předehřejte troubu na 180°C.
  2. V misce smíchejte tvaroh, vejce, stévii a vanilkový extrakt, dokud nedosáhnete hladké konzistence.
  3. Přidejte ovesné vločky a prášek do pečiva a opatrně promíchejte.
  4. Hmotu dejte do dortové formy a pečte 25-30 minut, dokud není koláč zlatavý.
  5. Nechejte vychladnout a podávejte posypaný skořicí nebo ovocem podle chuti.

Tipy pro snížení kalorií

Tipy pro snížení kalorií

Vyzkoušejte tento skvělý recept na nízkokalorický tvarohový koláč, který přinese chuťovou lahůdku pod 300 kcal! S touto dobrotou si můžete dopřát sladkou pochoutku, aniž byste museli počítat každý kalorii.

Tento koláč je jednoduchý na přípravu a stále si můžete vychutnat sladkou chuť bez výčitek. Pro dosažení ideálního výsledku doporučujeme použít kvalitní tvaroh a ovocné ingredience. S touto recepturou budete mít dokonalou sladkou pochoutku, kterou si můžete dopřát i při snaze o snížení kalorií.

Varianty náplně pro různé chutě

Varianty náplně pro různé chutě

Vyzkoušejte náš recept na nízkokalorický tvarohový koláč, který se vejde pod 300 kcal a přitom je plný chutí! Tento koláč je skvělou alternativou k tradičním dezertům plným tuku a cukru. Díky použití nízkotučného tvarohu a ovocné náplně získáte lahodný dezert, který si můžete dopřát i při dietě.

Příprava tohoto tvarohového koláče je velmi jednoduchá a rychlá. Stačí smíchat tvaroh s vejci a sladidlem, přidat ovoce podle chuti a péct v troubě. Koláč můžete ozdobit čerstvým ovocem nebo jemnou vrstvou strouhané hořké čokolády. Tento dezert je vhodný nejen pro milovníky sladkého, ale také pro ty, kteří dbají na svou postavu a zdraví.

The Way Forward

Doufáme, že jsme vás inspirovali a že si vyzkoušíte tento nízkokalorický tvarohový koláč plný chuti a dobroty. S pouhými 300 kcal na porci je ideální volbou pro ty, kteří dbají na svou postavu, ale nechtějí se vzdát lahodného pečení. Nezapomeňte si vybrat kvalitní suroviny a dodržovat přesný postup, abyste dosáhli maximálního výsledku. Přejeme vám mnoho šťastných chvil strávených u pekáče a dobrou chuť!

Podobné příspěvky

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *