O nás

Jsme tým nadšenců pro zdravý životní styl, kteří věří, že být fit není jen o počítání kalorií nebo nekonečném běhání na běžeckém pásu. Je to o radosti z pohybu a dobrého jídla. A právě to chceme sdílet s vámi!

Co pro vás máme?

  • Inspirativní recepty: Každý recept, který najdete na našich stránkách, je pečlivě vybírán a testován naším týmem, aby byl nejen zdravý, ale hlavně neodolatelně chutný. Od snídaňových smoothie po luxusní večeře, u nás najdete vše.
  • Tipy a triky: Nejen recepty a cvičení, ale i praktické rady, jak zůstat motivovaný, jak správně nakupovat a jak si zorganizovat čas, aby ve vašem životě bylo místo i pro zdraví.

Jsme skupina kamarádů, kteří se jednoho dne rozhodli, že svět potřebuje místo, kde se může každý naučit, jak žít zdravěji, aniž by musel opustit svůj oblíbený gauč. Ano, čtete správně – naše fitness rady jsou tak jednoduché, že je můžete praktikovat i při sledování vašeho oblíbeného seriálu. A co se týče jídla? Připravujeme recepty tak lákavé, že i vaše babička by vyměnila svůj tradiční nedělní oběd za naše quinoa bowl s avokádem.

Naším posláním je inspirovat vás k aktivnímu životnímu stylu, aniž byste museli dělat kompromisy v chuti. Naše recepty jsou plné barv a chutí, které zlepší nejen vaše tělesné, ale i duševní zdraví. A protože víme, že každý má jiný vkus, snažíme se přinášet různorodost, která uspokojí i ty nejnáročnější gurmány. Kromě toho nabízíme tipy na cvičení, které můžete provádět doma, v parku nebo i ve fitku. A nebojte, nepotřebujete k tomu žádné speciální vybavení – stačí vaše tělo a chuť něco změnit!

Pokud hledáte místo, kde se můžete smát, zatímco děláte planky, nebo místo, kde se dozvíte, jak si připravit smoothie, které vám nejen zlepší náladu, ale i metabolismus, pak jste na správném místě. U nás najdete vše od A do Z pro váš zdravý životní styl. A protože jsme všichni trochu geekové na data, všechny naše rady a recepty jsou podložené nejnovějšími výzkumy (a občas i dobrým starým zdravým rozumem).

Jak to celé začalo?

Jednoho deštivého odpoledne, kdy jsme všichni zase jednou zjistili, že nám došly výmluvy, proč nejít běhat, jsme se rozhodli, že založíme blog. Nejenže to byl skvělý způsob, jak se vyhnout fyzické aktivitě (psaní na klávesnici je také druh cvičení, že?), ale i způsob, jak motivovat ostatní (a hlavně sebe). A tak vznikl Happy Healthy Me – místo, kde fitness setkává humor, a kde zdravé jídlo není jen o salátech.

Přidejte se k nám fit kuchtíkům!

Pokud hledáte místo, kde se můžete smát, zatímco děláte dřepy, a kde jsou recepty tak dobré, že si je budete chtít vytetovat na ruku pro snadný přístup, pak je Happy Healthy Me právě pro vás. Sledujte nás, čtěte nás, cvičte s nás a smějte se s nás. Protože zdraví je vážná věc, ale to neznamená, že si u toho nemůžeme trochu zažertovat!